GDPR – ochrana osobních údajů

GDPR nabylo účinnosti 25. 5. 2018. Nestihli jste se včas připravit? I teď lze ještě ledacos napravit.

Týká se Vás GDPR?

  • Téměř určitě ano
  • GDPR se na vás vztahuje, pokud například:
    • máte zaměstnance nebo kontraktory,
    • vedete databázi svých zákazníků nebo jiných fyzických osob, typicky marketingové databáze,
    • na internetové stránce používáte cookies,
    • systematicky monitorujete veřejně přístupné prostory (kamerové systémy apod.), nebo
    • uchováváte nebo jinak zpracováváte osobní údaje fyzických osob

Co pro Vás můžeme udělat?

  • Osobní schůzka s vedením vaší organizace

    Zodpovíme Vaše dotazy a předběžně zjistíme rozsah povinností Vaší organizace ve vztahu k osobním údajům.

  • GDPR audit

    Na základě osobní schůzky a informací poskytnutých z Vaší strany provedeme důkladné prověření, v jakém stavu je ochrana dat ve Vaší organizaci.

  • GAP analýza

    Na základě výsledků GDPR auditu vypracujeme zprávu o stavu ochrany osobních údajů ve vaší organizaci.

  • Harmonogram implementace

    Na základě provedené analýzy bude vypracován podrobný plán, jak bude implementace nařízení GDPR dále probíhat.

  • Implementace a zajištění souladu s GDPR

    Následně proběhne samotná realizace opatření podle nařízení GDPR.

  • Reaudit

    Zkontrolujeme, zda je stav ochrany osobních údajů po implementaci v souladu s GDPR.

  • Závěrečná zpráva

    Na konec zkontrolujeme funkčnost celého systému zabezpečení osobních údajů. Obdržíte také závěrečnou zprávu, ve které bude popsán celý proces implementace a zavedená opatření. Tato zpráva Vám mimo jiné může sloužit při prokázání souladu s nařízením GDPR u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Proč naše advokátní kancelář?

  • Usilujeme o praktická řešení s minimálními náklady pro klienty
  • GDPR a ochraně osobních údajů se věnujeme již 3 roky
  • Provedli jsme desítky GDPR auditů i implementačních prací
  • Školíme GDPR
  • Pravidelně konzultujeme s Úřadem pro ochranu osobních údajů
  • Úzce spolupracujeme s IT společnostmi na implementaci GDPR v oblasti informačních systémů

Kdo jsou naši klienti?

Sjednat bezplatnou první konzultaci